Kinetoterapie în școli

Medoterapy Life oferă servicii de kinetoterapie pentru elevii școlilor din România.

Echipa noastră de terapeuti profesionisti si specialisti in recuperare medicala utilizează cele mai modrene tehnici bazate pe expertiza medicala de inalta calitate  si echipamente de ultima generatie pentru a dezvolta programe personalizate specifice pentru o varietate de afectiuni si leziuni in conditii specifice fiecarui pacient. In acest sens va supunem atentiei campania „Kinetoterapia in scoli”, o propunere de colaborare cu institutia dvs. in beneficiul sanatatii studentilor dvs. Prin kinetoterapie se pot preveni,ameliora sau corecta eventualele modificari anormale aparute la nivelul scheletului osos,(cifoze,scolioze,lordoze) redand copilului sanatatea deplina. Un alt scop important al kinetoterapiei este acela de a intari muschii care sustin coloana vertebrala-mentinerea acestor muschi puternici reduce stresul asupra coloanei vertebrale si restabileste flexibilitatea.

Propunerea centrului nostru consta in derularea unei colaborarii astfel:

  • Consultatia/ evaluarea studentilor de catre medicul specialist de recuperare medicala, care, in functie de afectiunile fiecaruia, stabileste o schema de recuperare, program de kinetoterapie care sa ajute copiii sa corecteze tinuta, pozitia acestora atat in repaus cat si in miscare

  • Sedintele de kinetoterapie se pot desfasura individual cat si in grupuri de cate 4-6 studenti, in functie de diagnosticul constatat de medicul specialist

  • Intervalul orar in care se desfasoara aceasta campanie, se stabileste de comun acord, cu conducerea institutiei dvs si a parintelui studentului respectiv.

Centrul nostru promoveaza, un element novator pentru Romania, o aplicaţie dezvoltată pentru a transforma şedinţa de recuperare într-o activitate fizică accesibilă şi distractivă, dar mai ales eficientă personalizată pentru nevoile fiecărui pacient ( apreciat in mod desosebit in cazul copiilor). Sistemul integrează exerciţiile de terapie în jocuri video customizabile şi foloseşte un senzor extern pentru interacțiune și evaluare a performanţei pacientului (puncte obținute,timp petrecut în recuperare, viteză/accelerație/acuratețea mișcării, număr de repetiții, etc.). Aceste sedinte se pot desfasura in cadrul institutiei dvs. acesta fiind supravegheat, evaluat de kinetoterapeut, din centrul medical.

Afis Medoterapy prezentare in scoli 24

Galerie foto

KINETOTERAPIE IN SCOLI