Fizioterapie pentru angajați

Medoterapy oferă servicii de fizioterapie pentru angajați.

Va supunem atentiei campania „Fizioterapia pentru Angajati”, o propunerea de colaborare cu societatea dvs. in favoarea angajatilor dvs si in beneficiul companiei.Propunerea consta in derularea colaborarii, astfel:

  • Furnizarea serviciilor medicale in favoarea angajatilor dvs.la sediul societatii dvs sau acolo unde isi desfasoara activitatea acestia; Trebuie mentionat faptul ca, in conformitate cu prevederile art. 25 alin 3 lit b) pct 3. din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal „ pentru determinarea rezultatului fiscal sunt considerate cheltuieli deductibile, cheltuielile reprezentând: servicii de sănătate acordate în cazul bolilor profesionale, acordate de angajator pentru salariaţii proprii şi membrii lor de familie. Iar, artroza, care se intra sub incidenta bolilor profesionale si se defineste ca o afectiune a detriorarii cartilagiilor, intalnita la nivelul articulatiilor gatului, spatelui,genunchilor, soldului,membrelor, este o afectiune care afecteaza intr-un procent foarte mare personalul care desfasoara activitate specifica de birou.

  • Serviciile medicale, cum ar fi fizioterapia, kinetoterapia, masaj terapeutic, care trateaza afectiuni de spate, asociate cu cele specifice coloanei vertebrale, articulatii, afectiuni reumatice si articulare, se pot desfasura in conditii deosebit de avantajoase pentru angajatii dvs, urmare echipamentelor portabile de ultima generatie, pe care centrul nostru le detine;

  • Procedurile de tratament se stabilesc individual pentru fiecare pacient, urmare consultului acordat de medicul fizioterapeut,

  • Avantajele unei astfel de colaborari se evalueaza prin reducerile mari, urmare aplicarii unui cost unitar, total pe firma decat prin aplicarea tarifelor individuale/pacient.

  • Separat, fiecare angajat va primi un flyer, pe care este mentionat: „prezentarea acestui flyer aduce un discount de 10% din prima consulatie sau prima procedura de recuperare”, in acest mod angajatul daca nu poate participa la campania „Fizioterapia pentru Angajati” il utilizeaza personal sau il cedeaza unei persoane suferinde, pentru tratament la centrul nostru.

  • O sedinta de fizioterapie cuprinde urmatoarele tratamente electroterapie ( ultrasunet, curenti medie si joasa frecventa, laser), masaj si kinetoterapie in functie de schema de tratament recomandata de medicul fizioterapeut; se desfasoara pe o perioada de 10 zece zile lucratoare.

  • Intervalul orar in care se desfasoara aceasta campanie, stabilit de comun acord, poate fi in timpul pauzei acordate de conducerea societății sau la sfarsitul zilei de lucru.

Deasemenea, trebuie mentionat faptul ca la sediul Centrului medical activitatea medicala cuprinde urmatoarele specialitatile medicale: recuperare medicala, medicina fizica si balneologie, kinetoterapie, neurologie, oncologie, cardiologie.  Astfel, se trateaza afectiuni, cum ar fi :artrita,spondiloza, hernie de disc, sciatica, artroze, lombosciatica, scolioza,mialgie,nevralgie,entorsa,luxatie,accident vascular cerebral, pareza, paralizi, gonartroza.

In ceea ce priveste Kinetoterapia, Centrul nostru promoveaza, un element novator pentru Romania, o aplicaţie dezvoltată pentru a transforma şedinţa de recuperare într-o activitate fizică accesibilă şi distractivă, dar mai ales eficientă personalizată pentru nevoile fiecărui pacient ( apreciat in mod desosebit in cazul copiilor).

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.